We gaan niet minder dan voor een Dreamteam
Dus dan wordt het dat ook!

Shining Xcellence biedt waarderende teaminterventies (team coaching) voor project teams, afdelingen, vestigingen en management teams.

Teams worden gevormd, wijzigen of worden bij reorganisaties gedeeltelijk of geheel opgesplitst. Dit heeft grote invloed op de mate waarin teamleden elkaar vertrouwen, durven aan te spreken op gedrag, hun grenzen trekken en betrokkenheid tonen dan wel voelen bij het teamresultaat. Het is dan ook logisch dat een team op zo’n moment niet optimaal functioneert. Maar wat kun je ermee en laat staan eraan doen?

Shining Xcellence biedt teams waar de samenwerking niet optimaal is perspectief en tools om zichzelf verder te ontwikkelen. Bij onze team interventies gaan we, zelfs als het lastig is, eerst op zoek naar die zaken die wel werken, in plaats van de dingen die niet werken. Hierdoor voelen de teamleden zich optimaal veilig & betrokken. Onze team interventies leveren echt verrassende resultaten op voor de individuele betrokkenen en het team Met name de hiernieuwde verbinding én vertrouwen zorgen ervoor dat de samenwerking en de performance verbeteren. Hierdoor zijn de resultaten duurzaam!

Interesse in een intake voor een team interventie? Neem hier contact op!