Strengthscope®: Inzicht in sterke punten teams, leiders en engagement

Voor onze waarderende interventies zoals team coaching, medewerker betrokkenheid en leiderschap ontwikkeling maken wij gebruik van de wetenschappelijke meetinstrumenten van Strengthscope® ’s werelds enige wetenschappelijk onderbouwde test goedgekeurd door de British Psychologie Society. Strengthscope® richt zich met name op het ontwikkelen van organisaties en teams vanuit de aanwezige sterke punten binnen een organisatie: die kwaliteiten die voor passie, plezier en energie op de werkvloer zorgen.

Groot voordeel van deze meetinstrumenten op het gebied van Employee Engagement, Leiderschap en Teamvorming zijn:

  • Mensen worden geen profiel zoals bij HBDI, DISC, Emergenatics  en andere tests. De kans dat iemand een zelfde uitkomst heeft is 1:365.000. De ervaring leert dat mensen zich echt gezien voelen, zichzelf beter leren begrijpen en ook handvatten krijgen hoe ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.
  • De aandacht wordt verplaatst van zwakke punten punten waar mensen kracht uithalen. Er ontstaat zo meer balans.
  • Dit is een persoonlijkheidstest en je persoonlijkheid verandert weinig gedurende je leven. Daardoor zijn de uitkomsten zeer stabiel.
  • Het helpt mensen meer te worden van wie ze echt zijn in plaats van een allrounder te zijn
  • Mensen zijn meer belastbaar en duurzamer inzetbaar wanneer zij vanuit hun Sterke Punten werken
  • Iedereen boek resultaten op verschillende manieren en krijgt energie van verschillende zaken. Het mooie voor teams is dat het werk beter verdeeld kan worden naar deze Sterke Punten waardoor teams beter presteren.
  • Onderzoeksresultaten laat ook zien dat er beter bedrijfsresultaten behaald worden

Wij zetten Strengthscope®360 en Strengthscope® team, alsmede SEI 1&2 in bij het optimaliseren van team performance, het meer in evenwicht krijgen van een team bij aanname van nieuwe teamleden en het optimaliseren van medewerker betrokkenheid. Strengthscope® leider zetten wij in bij het diagnosticeren van het leiderschap in de context van medewerker engagement en team performance.

Al onze partners zijn Strengthscope gecertificeerd.

Nieuwsgierig naar wat wij met Strengthscope® voor jou persoonlijk dan wel jouw organisatie of team kunnen bereiken?

Bekijk de wetenschappelijke context van Strengthscope

Organisaties die met Strengthscope werken

Onderzoek de mogelijkheden voor jullie organisatie
Door je te ontwikkelen vanuit je Sterke Punten
kun je excelleren & ben je duurzamer inzetbaar