Boek met onze open trainingen positieve resultaten
op een specifiek onderwerp!

Shining Xcellence biedt in 2019 vijf workshops aan te weten:

Appreciative Inquiry als HR Business Model
Coachen op de Werkvloer
Assertief Communiceren
Strengthscope® Sterke Punten en
Gezonde Drukte

Onze workshops worden o.a. aangeboden via Studytube en diverse HR Adviseurs in de regio Amsterdam/Utrecht. Maar je kunt jezelf ook gewoon direct aanmelden voor een training. Bekijk ons aanbod hieronder!


Masterclass Appreciative Inquiry als HR Business Model

Data 4 Juli en 23 September 2019 in Loenen ad Vecht
17 september 2019 in Rotterdam
13.30-17.30 uur (1 dd)
EUR 95 excl btw per persoon

Voor leiders en HR Managers van organisaties die nieuwsgierig zijn naar de toepassingsmogelijkheden van Appreciative Inquiry in hun organisatie.

Appreciative Inquiry ook wel waarderend ontwikkelen neemt snel toe als succesvol alternatief van het probleem analytisch ontwikkelen van mensen en organisatie. Wat is Appreciative Inquiry en hoe kun je het inzetten voor het succesvol ontwikkelen van jullie medewerkers en organisatie is waar deze middag om draait. Tenslotte staan we stil bij de belangrijkste voorwaarden voor het succesvol inzetten van A.I. interventies.

De middag wordt speels vormgegeven met een aantal oefeningen die je direct het effect van AI laten ervaren. Ook ontvang iedere deelnemer een Strengthscope 360 test twv EUR 100,- .

Meld je hier aan voor deze workshop


Workshop Coachen op de Werkvloer

Datum 24 September 2019
9-17 uur (2 dd) plus 1 persoonlijke sessie
EUR 995 excl btw per persoon

Voor leidinggevenden die de kunst wil leren om medewerkers zichzelf te laten ontwikkelen.

Een leidinggevende die goed coacht, hoeft minder te sturen op inhoud en houdt uiteindelijk meer tijd over om de eigen rol naar een meer strategisch niveau te tillen. Hiermee kun je niet alleen je individuele medewerker, maar ook de teamprestatie en klantbeleving naar een hoger niveau brengen. Na deze workshop heb je concrete tools om te investeren in de bestendige ontwikkeling je medewerkers, met plezier & resultaat!

Klik hier voor meer informatie over Coachen op de Werkvloer
Meld je hier aan voor deze workshop


Workshop Gezonde Drukte

Datum 25 September 2019
9-17 uur (2 dd)
EUR 595 excl btw per persoon

Gezonde Drukte is voor iedereen die zich niet prettig voelt bij de drukte in zijn of haar leven en op het werk en er graag zelf wat aan  wil doen!

In de bestseller Nooit Meer te Druk gebruikt Tony Crabbe nieuw psychologisch onderzoek om één van de grote problemen van het moderne leven aan de pakken: we hebben het te druk! Na deze workshop, die zich richt op je mindset in plaats van op timemanagement, ben jij jezelf bewust van je opties, maak je bewust  gezondere keuzes en heb je een aantal tools die je helpen om je goed te voelen in een  druk  bestaan.

Klik hier voor meer informatie over Gezonde Drukte
Meld je hier aan voor deze workshop


Workshop
Strengthscope®  ontwikkel jezelf vanuit je Sterke Punten

Datum 8 Oktober 2019
9-17 uur (2 dd) plus 1 persoonlijke terugkoppeling van jouw unieke testuitslag
EUR 995 excl btw per persoon inclusief de Strengthscope® test

Bewezen is dat mensen die gebruik maken van hun Sterke Punten, succesvoller, gelukkiger, effectiever en veerkrachtiger zijn.

Succesvolle en betrokken teams ontstaan zo wanneer  teamleden bewust hun sterke punten inzetten en ook de sterke punten van hun collega’s kennen. Strengthscope® biedt daarom tests aan die inzicht geven in de Sterke Punten op individueel, team en leiderschapsniveau.

De workshop Strengthscope® ontwikkel jezelf vanuit je Sterke Punten is voor iedereen die graag inzicht wil krijgen in zijn of haar Sterke Punten en deze ook wil inzetten om zich te ontwikkelen op het werk.

Meld je hier aan voor deze workshop


Assertief Communiceren

Datum 27 September 2019
9-17 uur (2 dd)
EUR 595 excl btw per persoon

Assertief Communiceren is de kunst van het respectvol communiceren met anderen, waarbij je verbinding houdt met jezelf en een positieve impact hebt op het resultaat.

In deze workshop gaan we aan de slag met dit thema op een zeer interactieve manier. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten over hoe gelijkwaardige communicatie werkt en wat jou  persoonlijk helpt assertief te communiceren. Je hebt een ervaring opgedaan met jezelf uitspreken én directe feedback gekregen op jouw impact. Hierdoor heb je alle tools in handen om hiermee aan de slag te gaan op de werkvloer én daarbuiten!

Klik hier voor meer informatie over Assertief Communiceren
Meld je hier aan voor deze workshop