Met trots en plezier kondig ik de komst van Annelijn Kamphuis als partner bij Shining Xcellence aan.

Al tijdens haar studie Arbeid & Organisatiepsychologie wist Annelijn dat ze een positieve impact wil hebben op de mentaliteit van mensen in organisaties. De afgelopen 10 jaar lag het accent van haar werk dan ook qua uitvoering op het trainen en coachen van leiders en teams op het gebied van leiderschap, samenwerking, talentontwikkeling en omgaan met verandering. Dit deed ze voornamelijk binnen resultaatgerichte ontwikkelprogramma’s en altijd met aandacht voor optimale samenhang tussen organisatiedoelen & programma-impact.

Annelijn is vooral gericht op wat wél werkt en kan. Vanuit vertrouwen, respectvol confronterend neemt ze mensen mee. Samen tot de kern komen en het echte, eerlijke gesprek blijven voeren, ook (juist) als het moeilijk wordt. Annelijn spreekt graag het volledige potentieel van mensen aan, vanuit de gedachte ‘je kunt meer dan je denkt’ en met inzet van methoden uit bijvoorbeeld Appreciative Inquiry. Wanneer teams unieke prestaties leveren en wanneer men met toegenomen vertrouwen kijkt naar zichzelf en de omgeving, is Annelijn echt in haar element.

Annelijn, welkom aan boord. We gaan samen nog meer bedrijven helpen bij het ontwikkelen van een positieve medewerker betrokkenheid strategie. Samen helpen we bedrijven hun doelen te realiseren door meer Blije Medewerkers.